Λίνα Τρακίδου

Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος σου στην Νέα Μηχανιώνα και Περαία

Η Λίνα Τρακίδου είναι καταρτισμένη πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές και πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Το διαιτολογικό της γραφείο βρίσκεται στην περιοχή της Νέα Μηχανιώνας  και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όργανα λιπομέτρησης και μέτρησης μεταβολισμού έτσι ώστε να μετρούνται όλες οι πιθανές παράμετροι που επηρεάζουν το βάρος σας.

Εκπαίδευση

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στη Θεσσαλονίκη.
Απέκτησε εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και στην Αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας και των Διατροφικών Διαταραχών (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity) που τελείται από τον ΚΕΑΔΔ, υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών & Ερευνών σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Το 2019 συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με σκοπό την απόκτηση του διπλώματος MSc με εξειδίκευση στη Διατροφή και τη Δημοσία Υγεία.
Στα πλαίσια της μεταπτυχιακής της διατριβής ασχολείται με τον τομέα της Διατροφογονιδιωματικής, της πρωτεΐνωματικής ανάλυσης και της χορήγησης αντιοξειδωτικών.

Επαγγελματική εμπειρία

Από το 2010 έχει αναλάβει πληθώρα περιστατικών που σχετίζονται με :

✔️Παχυσαρκία

✔️Διατροφικές διαταραχές

✔️Διατροφή αθλητών

✔️Διατροφή σε καρδιαγγειακές νόσους

✔️Διατροφή στον Διαβήτη

✔️Διατροφή στον καρκίνο

✔️Διατροφή σε εγκυμονούσες και

✔️Θηλάζουσες

✔️Παιδική και Εφηβική παχυσαρκία

Η καλύτερη διαιτολόγος. Με βοήθησε όχι μόνο να χάσω περιττά κιλά αλλά να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες και να υιοθετήσω ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Πολύ καταρτισμένη. Δίνει έμφαση στο να προσαρμόσει τη διατροφή τόσο στις ανάγκες όσο και στις δυνατότητες του καθενός. Αποφεύγει τις “κολλημένες” μεθοδολογίες ενώ το καλύτερο της χαρακτηριστικό είναι ότι ακούει και δέχεται προτάσεις.

Η επιλογή μιας υγιεινής διατροφής είναι μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό μας.

Email

info@linatrakidou.gr

τηλεφωνο

(+30) 6972850700

διευθυνση

Αθανασίου Διάκου 14, Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη, Δήμος Θερμαϊκού ΤΚ: 57004

Η επιλογή μιας υγιεινής διατροφής είναι μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό μας.

Τώρα και Online  συνεδρίες