Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού

Η μέτρηση του βασικού μεταβολισμού είναι το κλειδί στην εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση.

Κάνοντας τη μέτρηση του βασικού μεταβολισμού γνωρίζουμε με ακρίβεια πόσες ακριβώς θερμίδες χρειάζεται ο δικός σου οργανισμός κατά τη διάρκεια του 24 ώρου.

Πάνω σε αυτό θα βασίσουμε το πρόγραμμα διατροφής που θα σε βοηθήσει να φτάσεις γρηγορότερο αλλά και με το σωστό τρόπο στο στόχο σου χωρίς περιττές στερήσεις.

Τι σημαίνει ο βασικός μεταβολισμός;

Πρόκειται για τις βασικές καύσεις που κάνει το σώμα σας μέσα σε ένα 24ωρο για να διατηρήσει τις ζωτικές του λειτουργίες π.χ. αναπνοή, καρδιακός παλμός κ.ά. Αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος των καύσεών του ατόμου μέσα στην ημέρα και εξαρτάται από την φυσική του κατάσταση, την υγεία του, τον επαρκή ύπνο και ξεκούραση κ.λπ.

Ο Βασικός μεταβολισμός είναι μοναδικός για τον καθένα .

Σε ποιους απευθύνεται;

Μέσω της μέτρησης μπορεί γρήγορα και επιστημονικά να απαντηθεί το ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους που επιθυμούν την απώλεια βάρους. Κοιμάται ο μεταβολισμός μου; Πόσο γρήγορα μπορώ να χάσω το βάρος που επιθυμώ;

Πόσες θερμίδες χρειάζομαι μέσα στην ημέρα ώστε να διατηρήσω χωρίς άγχος και στερήσεις το βάρος μου σταθερό;

Γιατί να κάνω τη μέτρηση;

Με μέτρηση του Βασικού Μεταβολισμού  υπολογίζονται οι ημερήσιες ενεργειακές ανάγκες (θερμίδες) του οργανισμού σε ηρεμία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βελτιώσεις τις καθημερινές σου καύσεις και να αυξήσεις το μεταβολισμό σου, προκειμένου να χάσεις εύκολα και αποτελεσματικά τα περιττά κιλά, προσαρμόζοντας το διατροφικό σου πρόγραμμα στις καύσεις σου.

 

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω τη μέτρηση;

Η Μέτρηση του Βασικού Μεταβολισμού αποτελεί μια σημαντική εξέταση που μας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για το σχεδιασμό ενός εξατομικευμένο προγράμματος διστροφής. ιδανικά γίνεται στα πρώτα ραντεβού ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Η επιλογή μιας υγιεινής διατροφής είναι μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό μας.

Τώρα και Online  συνεδρίες